Skip directly to content

Haaste päiväkodeille, kouluille ja kirjastoille

Tartu haasteeseen EU:n koodi- ja robottiviikolla! 

Euroopan Unioni järjestää Koodiviikon 10.-18.10. ja Robottiviikon 23.-29.11. Viikkojen tavoitteena on edistää tietoisuutta koodauksesta ja robotisaatiosta sekä niiden vaikutuksista yhteiskuntaan, ihmisiin ja liiketoimintaan. Erityisenä tavoitteena on kannustaa ja innostaa nuoria opiskelemaan ja työllistymään alalla.

Innokas-verkosto haastaa Suomen päiväkodit, koulut ja kirjastot järjestämään ohjelmointiin ja robotiikkaan liittyviä tapahtumia EU:n koodi- tai robottiviikolla. Tapahtuma voi olla suunnattu yhdelle päiväkotiryhmälle, koululuokalle tai vaikkapa koko päiväkodille, koululle, vanhemmille tai kirjaston kävijöille. Osallistathan lapset ja oppilaat suunnitteluun!

Miten toimin?

Kirjoita blogi - voit voittaa upean palkinnon!

Kirjoita tapahtumastasi blogijuttu Innokas-verkoston blogiin! Blogijuttuja julkaisseiden luokkien, ryhmien tai koulujen kesken arvotaan tiistaina 8.12.2015 neljä mahtavaa palkintopakettia! Kaksi ensimmäistä palkintopakettia sisältää 5 kpl Lego Mindstorms  EV3 robotiikkasettiä+ohjelmistolisenssin. Kaksi muuta palkintopakettia sisältää ohjelmoitavan Nallen sekä perehdytyksen Nallen ohjelmointiin. Ohjeet blogin kirjoittamiseen löydät täältä.