Skip directly to content

Innokas 2017 Robotiikkaturnaus

Tule mukaan kisailemaan!

Innokas-verkosto järjestää yhteistyössä Oulun yliopiston teknologiapainotteisen luokanopettajakoulutuksen ja muiden yhteistyökumppaneiden kanssa Innokas2017 Robotiikkaturnauksen 17.-19.5.2017 Oulun yliopistolla.

Turnauksessa kisaillaan neljässä Innokas-lajissa: Xsumossa, Tanssi/teatterissa, Freestylessa ja Pelastuksessa. Kisalajeihin voivat osallistua 7-16 vuotiaat lapset ja nuoret. Lisäksi paikan päällä tapahtumassa voi haastaa kavereita uuteen Beebot-jääkiekkoon.Mukaan mahtuu 600 kisailijaa ilmoittautumisjärjestyksessä. Tutustu kisalajeihin alla olevien videoklippien ja sääntöjen avulla. Innokas-kisailujen lisäksi luvassa näytösluonteisia Vex ja First Lego League (FLL)-kisoja sekä toiminnallisia esittelypisteitä ja työpajoja.

Tutustu Innokas-robotiikkaturnauksiin katsomalla video vuoden 2016 Innokas Robotiikkaturnaukseen täältä. Tapahtumat ovat avoimia yleisölle, tervetuloa!

Matkat, majoitus ja ruokailut

  • Lue lisää matkoista, majoituksesta ja muista käytännön ohjeista kuten ohjeisohjelmasta täältä.
  • Ilmoittautumisaika yhteiskuljetukseen, majoitukseen ja ruokailuihin on päättynyt.

Kisalajeihin ilmoittautuminen

Ilmoittautumisaika on päättynyt.

Freestyle

Katso Freestyle- ohjevideo ja lue alkeissarjan säännöt täältä ja jatkosarjan säännöt täältä.

XSumo

Katso XSumo -ohjevideo ja lue säännöt täältä.

Tanssi/Teatteri

Katso Tanssi/Teatterin ohjevideo ja lue säännöt täältä. Tutustu arviointiin täällä.

Pelastus

Uudessa Innokas-Pelastuksessa kisaillaan kolmessa eri tasoisessa sarjassa. Pelastusrata rakennetaan paloista, joista voi rakentaa useita erilaisia ja eritasoisia ratoja. Katso pelastussarjan ohjevideo ja vinkkivideo pelastuksen ohjelmointiin liittyen. Lue lisää ratapaloista täältä, kisaohjeista täältä ja haastetaulukosta täältä.

Pelastus - esittely

Pelastus - vinkkejä ohjelmointiin

Innokas Beebot-jääkiekko

Tutustu uuteen Beebot-jääkiekkoon alla olevan videon avulla. Lue lisää säännöistä suomeksi täältä ja ruotsiksi täältä. Innokas2017 Robotiikkaturnauksessa voit haastaa paikan päällä muita osallistujia ja vaikkapa opettajia turnausvastustajiksi.