Skip directly to content

Regionvisa händelser

Häng med på en Innokas tillställning i din region

Innokas nätverket koordineras av 10 regionvisa koordinatorer runt om i Finland. Koordinatorerna ordnar tillställningar, drar klubbar och håller fortbildningar. Noggrannare information om händelserna får du direkt av koordinatorn via eposten.

Anmälningsförfarandet skiljer sig mellan regionerna och händelserna. Noggrann anmälningsinformation finns i anslutning till varje tillställning.

Huvudstadsregionen

Mer information om fortbildningar och händelser i huvudstadsregionen fås av Minna Kukkonen (etunimi.sukunimi@espoo.fi)

Tammerforsregionen

Mer information om fortbildningar och händelser i Tammerforsregionen fås av koordinator Juha Kokkonen (etunimi.sukunimi@tampere.fi)

Åboregionen

Mer information om fortbildningar och händelser i Åboregionen fås av koordinator Harri Bläuer (etunimi.sukunimi@turku.fi)

Jyväskyläregionen

Mer information om fortbildningar och händelser i Jyväskyläregionen fås av koordinator Riikka Miettinen (etunimi.sukunimi@jkl.fi)

Kontiolaxregionen

Mer information om fortbildningar och händelser i Kontiolaxregionen fås av koordinator Pekka Kiiskinen (etunimi.sukunimi@kontiolahti.fi)

Kuopioregionen

Mer information om fortbildningar och händelser i Kuopioregionen fås av koordinator Juho Laitinen (etunimi.sukunimi@kuopio.fi)

Villmanstrandregionen

Mer information om fortbildningar och händelser i Villmanstrandregionen fås av koordinator Petja Pyykkönen (etunimi.sukunimi@lappeenranta.fi)

Karlebyregionen

Mer information om fortbildningar och händelser i Karlebyregionen fås av koordinator Jens Lindholm (etunimi.sukunimi@edu.larsmo.fi)

Uleåborgregionen

Mer information om fortbildningar och händelser i Uleåborgregionen fås av koordinator Jussi Näykki (etunimi.sukunimi@ouka.fi)

Rovaniemiregionen

Mer information om fortbildningar och händelser i Rovaniemiregionen fås av koordinator Petteri Kartimo (etunimi.sukunimi@rovaniemi.fi)