Nyt kannattaa lähteä kehittämään pelinkehitystietoja ja -taitoja entistäkin pidemmälle! Nämä materiaalit sopivat GameDev-haastemateriaalien läpikäyneille.

Game it now! -hankkeessa Viopen kanssa yhteistyössä tuotettu kattavampi pelinkehityksen oppimateriaali on nyt löydettävissä Viopen omalla alustalla.  Teemaan jo perehtynyt opettaja voi käyttää materiaalia opetusryhmänsä kanssa suoraan oppitunnilla, mutta materiaali toimii erinomaisesti myös opettajan omien taitojen kehittämiseen tai pelinkehityksen opetuksen suunnitteluun räätälöidysti.

Oppimateriaalipaketteja on kaksi: Peliartistin sekä Pelikoodarin taitopaketit. Näiden materiaalien kautta pääsee pintaa syvemmälle pelinkehitysprojekteja suunnitellessa ja tehdessä. Materiaalit ovat vapaassa käytössä kaikille suomalaisille oppilaille ja opettajille! (Huom. Jos haluat tallentaa etenemisesi alustan tehtävissä, tulee sinun ensin luoda tunnukset ja kirjautua sisälle. Näin alusta muistaa ja tallentaa aiemmin tehdyn ja voit jatkaa siitä, mihin jäit.)