När?
13.03.2018 – 13.03.2018

Bekanta dig med grunderna i undervisningen i programmering inom småbarnspedagogiken

Nätverket Innokas arrangerar evenemanget ”Teknoloikkaa varhaiskasvattajille” (det digitala språnget inom småbarnspedagogiken) vid Helsingfors universitet, Brobergsterrassen 5A, tisdagen den 13 mars kl. 14–18. Evenemanget är avsett för lärare, studeranden och andra aktörer inom småbarnspedagogiken. Under evenemanget diskuteras lärandet av logiskt tänkande och grunderna i programmering för barn under skolåldern. Du får idéer för genomförandet av programmering och robotteknik samt delta i ett praktiskt inriktat arbetsseminarium.

Evenemanget består av en gemensam introduktion och två arbetsseminarier med samma innehåll. Det ena arbetsseminariet ordnas på svenska och det andra på finska. Det högsta deltagarantalet är 25 per arbetsgrupp och deltagarna tas med i den ordning anmälningarna har kommit in. Utbildarna för nätverket Innokas Jens Lindholm och Terhi Kuoppala ansvarar för evenemanget.

Evenemanget arrangeras tisdag 13.3 kl. 14–18/Minervatori, Helsingfors universitet, Brobergsterrassen 5A.

Anmälning: Anmäl dig till evenemanget senast torsdag 1.3. Anmäl dig här. Det högsta deltagarantalet på evenemanget är 50 och deltagarna tas med i den ordning anmälningarna har kommit in.