Milloin?
14.05.2018 – 16.05.2018

Innokas2018 Robotiikkaturnaus Tampereella

Innokas-verkosto järjestää yhteistyökumppaneiden kanssa Innokas2018 Robotiikkaturnauksen 14.-16.5. Tampereella Taitaja-tapahtuman yhteydessä.

Turnauksessa kisaillaan neljässä Innokas-lajissa: Xsumossa, Pelastuksessa, Tanssi/teatterissa ja Freestylessä sekä näytösluontoisesti Vex-lajissa.

Alustava ohjelma

Maanantai 14.5.2018
Matkustuspäivä, tutustuminen kisapaikkoihin ja robottien testaus

Tiistai 15.5.2018
Klo 8.30–9.00 Avajaiset
Klo 9.00–16.30 Kisailut ja toiminnallinen tutustuminen Taitaja-tapahtumaan käynnissä

Keskiviikko 16.5.2018
Klo 9.00–15.00 Kisailut ja toiminnallinen tutustuminen Taitaja-tapahtumaan käynnissä
Klo 15.00–16.00 Päättäjäiset ja palkintojen jako

Kisalajien säännöt

Innokas Freestyle
Feestyle-lajin teemana on vuonna 2018 ”Tulevaisuuden taitaja”. Lajissa kisaillaan kolmessa sarjassa: Robotiikka, Maker ja Extreme. Katso Freestyle-ohjevideo ja lue sarjojen tarkemmat ohjeet ja säännöt täältä. Sääntöihin liittyvät lisätiedustelut Freestylen päätuomarille Kati Sormuselle (etunimi.sukunimi@helsinki.fi)

Innokas XSumo
Katso XSumo-ohjevideo ja lue sarjan säännöt täältä. Sääntöihin liittyvät lisätiedustelut XSumon päätuomarille Erkki Hautalalle (etunimi.sukunimi@espoo.fi)

Innokas Tanssi/teatteri
Katso Tanssi/teatteri – ohjevideo ja lue sarjan säännöistä täällä. Tutustu arviointiin täällä. Sääntöihin liittyvät lisätiedustelut Tanssi/teatterin päätuomarille Minna Kukkoselle (etunimi.a.sukunimi@espoo.fi)

Innokas Pelastus
Innokas-Pelastuksessa kisaillaan kolmessa eri tasoisessa sarjassa. Pelastusrata rakennetaan paloista, joista voi rakentaa useita erilaisia ja eritasoisia ratoja. Katso Pelastussarjan ohjevideo ja erillinen vinkkivideo ohjelmointiin. Lue ohjeita pelastussarjaan täältä ja infoa säännöistä & pistetaulukosta täältä. Sääntöihin liittyvät lisätiedustelut Pelastuksen päätuomarille Jens Lindholmille (etunimi.sukunimi@edu.larmso.fi)

Vex IQ Ringmaster
Lue Vex-lajin säännöt ja ilmoittautumisohjeet täältä. Vex-lajiin liittyvät tiedustelut lajin päätuomari Timo Tiusaselle (etunimi.sukunimi@stepsystems.fi)

Matkat ja majoitus

Lue matkoista, majoittumisesta ja muista käytännön ohjeista kuten oheisohjelmasta täältä.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen on parhaillaan käynnissä ja päättyy maanantaina 9.4. Huomioithan että kisalajeihin ja kuljetuksiin/majoitukseen/ruokailuihin tulee ilmoittautua erikseen. Tapahtumaan mahtuu mukaan 500 kisailijaa ilmoittautumisjärjestyksessä.

Ilmoittautuminen Innokas- kisalajeihin

Jokainen kisoihin osallistuva joukkue ilmoitetaan kilpailuihin omalla lomakkeella. Luethan ilmoittautumislomakkeen ohjeet huolellisesti ennen täyttämistä ja lähettämistä. Yksi joukkue voi ilmoittautua maksimissaan kahteen kisalajiin.  Huomioittehan, että jokaiselta koululta/kerhosta ilmoittautuu kohtuullinen määrä joukkueita, jotta mahdollisimman monelta koululta päästäisiin mukaan kilpailemaan. Ilmoittaudu kisalajeihin 9.4 mennessä täällä.

Ilmoittautuminen kuljetuksiin, majoituksiin ja ruokailuihin

Innokas-verkosto kustantaa yhteistyökumppaneiden tukemana kisailijoiden bussikulut (yhteiskuljetukset). Tilaamme ilmoittautumisajan päätyttyä tilausbusseja yhteistyössä aluekoordinaattoreiden kanssa ja ilmoitamme viimeistään kahta viikkoa ennen tapahtumaa bussien reitit ja aikataulut yhteiskuljetuksiin ilmoittautuneille. Majoittuminen tapahtuu maksuttomasti Härmälän, Hatanpään, Peltolammin ja Pohjois-Hervannan kouluilla. Kunkin ryhmän majoituskoulu ilmoitetaan kuljetusviestien yhteydessä.

Ruokailukustannuksista vastaa kukin osallistujataho itse. Ruokailujen määrä ja laskutusosoite kysytään ilmoittautumisen yhteydessä. Huomioittehan, että ruokailuihin ilmoittautuminen on sitovaa. Ruokailujen järjestäjät tarvitsevat hyvissä ajoin tiedon ruokailijamäärästä, jotta voivat suunnitella ruokailujen toteuttamisen.

Sitova ilmoittautuminen yhteiskuljetuksiin, yhteismajoitukseen ja ruokailuihin torstaihin 9.4.2018 mennessä täällä.