Milloin?
02.04.2020 – 22.09.2020

Keksimisen pedagogiikka – yhdessä keksimällä syttyy osaamisen ja oivaltamisen ilo!

Uunituoreessa Keksimisen pedagogiikka -kirjassa yhdistetään eri oppiaineita teknologiaa hyödyntävään, hauskaan käytännön tekemiseen. Kun oppilaita ohjataan todenmukaisten, avoimesti määriteltyjen ja mielekkäiden ongelmien äärelle, he oppivat nykypäivänä ja tulevaisuudessa tarvittavia jokapäiväisiä taitoja.

Uuden luominen on olennainen osa jokaisen ihmisen toimintaa. Kirjassa kerrotaan, miten oppilaita ja opettajia voi tukea teknologian luovassa ja oppimista tukevassa käytössä. Mukana on innostavia esimerkkejä eri luokka-asteilla toteutetuista keksintöprojekteista.

Kirjan julkistustilaisuus syksyllä ITK-konferenssissa

Kirjan julkistustilaisuus siirtyy ITK-konferenssin siirtämisen vuoksi syksyyn, ja se pidetään ITK-Areenalla tiistaina 22.9. klo 12.45-13.45. Tapahtumassa kuulet opettajien, oppilaiden ja tutkijoiden puheenvuoroja keksimisen pedagogiikan taustoista ja keksintöprojektien toteutustavoista. Pääset myös kuulemaan keksintöprojekteja toteuttaneiden opettajien ja oppilaiden kokemuksista ja siitä, miten digitaalinen teknologia linkittyy osaksi keksimisprojekteja.

Julkistustilaisuus on suunnattu kaikille keksimisen pedagogiikasta kiinnostuneille. Tapahtuman osallistujat saavat mukaansa Keksimisen pedagogiikka -kirjan. Tapahtumaan mahtuu mukaan 500 osallistujaa.

Voit myös tilata kirjan täältä: https://www.ps-kustannus.fi/keksiminen. Ennakkotarjoushinta on voimassa 15.4. saakka. E-kirja on myynnissä 2.4. alkaen Adlibriksessä, Elisa-kirjassa sekä Ellibs-palvelussa.