Milloin?
05.10.2019 – 20.10.2019

Innokas-verkosto haastaa yhteistyössä Opetushallituksen kanssa kaikki suomalaiset vauvasta vaariin osallistumaan EU:n koodausviikkoon 5.-20.10. ja kirjaamaan toiminnan koodausviikon sivuille!

Innokas-verkosto järjestää eri puolella Suomea EU:n koodausviikkoon liittyen erilaisia tapahtumia ja haastaa samalla kaikki suomalaiset kirjaamaan ohjelmointiaiheiset oppituntinsa, kurssinsa tai tapahtumansa EUCodeWeek -sivuilla. Tule mukaan ja haasta kaverisi tai kollegasikin!

Ohjeet koodausaktiviteettien kirjaamisen EUCodeWeek.eu -sivustolle löydät täältä.

Osallistuminen on helppoa

Jotta kuka vain voisi vastata haasteeseen, EU koodiviikon Suomen Leading Teacherit suunnittelivat haasteen, joka sopii kaikille eikä vaadi aiempaa ohjelmointitietämystä. Helppo ja hauska värikoodihaaste löytyy täältä!

Kirjaa tapahtumat EU-koodiviikon sivulle ja voit voittaa mahtavan palkinnon!

Osallistuminen kannattaa, sillä Innokas-verkosto yhteistyökumppaneineen arpoo osallistuneiden kesken hienoja palkintoja! Ilmoitamme arvonnan voittajille voitosta henkilökohtaisesti keskiviikkona 23.10.2019.

Arvonnan palkinnot:

  • Innokas sekä Growing Mind -hanke: neljä Hämeenlinnan ITK-konferenssin (1.-3.4.2020) pääsylippua
  • Konstipakki: 10 kpl HaloCode -settejä, 2 kpl Micro:bit club packeja sekä 5kpl e-tekstiilien aloitussettejä
  • Suomen Robotiikkayhdistys: 5 kpl Lumonite Ultra Light Headlamp -otsalamppuja
  • Tevella: 2 kpl LEGO Education WeDo 2.0 perussarjaa
  • YLE: 4 kpl RoboMestarit -t-paitaa

 EU:n koodausviikko on ruohonjuuritason aloite, jonka tavoitteena on edistää koodausta ja digitaalista lukutaitoa hauskalla ja osallistavalla tavalla.