Mikä ihmeen Tanssi/teatteri?

Tanssi/teatterilajissa joukkueet valmistelevat 1-2 minuuttia kestävän luovan esityksen, jossa robotit ja esiintyjät toimivat vuorovaikutuksessa keskenään.

Tanssiesityksessä yksi tai useampi robotti liikkuu musiikin tahdissa yhdessä esiintyjien kanssa. Vuorovaikutus robottien ja esiintyjien välillä on tärkeää. Tanssin arvioinnissa painotetaan koreografiaa sekä robottien ja ihmisten musiikin tahtiin liikkumista.

Teatteriesityksessä musiikki voi olla osa esitystä, mutta robottien ei tarvitse liikkua tarkalleen musiikin tahdissa eikä esityksessä ole pakko olla musiikkia. Teatteriesityksessä kerrotaan tarina tai esitetään joitain teemaa (esim. kirja- tai elokuvateemat, olympialaiset jne.). Teatteriesityksen arvioinnissa painotetaan robottien käyttämistä tarinan tai teeman esittämisessä.

Lajiohjeet ja lisätiedot

Huom! Vuoden 2023 turnauksen säännöt julkaistaan 5.9.2022.

Tutustu etäturnauksen lajiohjeisiin täällä.
Sarjan arviointiin voit tutustua täällä.
Joukkueet esittelevät esityksen teknistä toteutusta tällä lomakkeella.

Lisätiedot: Päätuomarit Juho Kemell (etunimi.sukunimi@gmail.com) ja Kerttu Lempinen (etunimi.sukunimi@helsinki.fi) 

Tanssiesitys

Tanssiesityksessä yksi tai useampi robotti liikkuu musiikin tahdissa yhdessä esiintyjien kanssa ja vuorovaikutus robottien ja esiintyjien välillä on tärkeää.

Aiempien vuosien kisatöitä

Teatteriesitys

Teatteriesityksessä kerrotaan tarina tai esitetään joitain teemaa. Esityksen arvioinnissa painotetaan robottien käyttämistä tarinan tai teeman esittämisessä.

Aiempien vuosien kisatöitä