Milloin?
10.10.2023 – 31.10.2023

ITK-webinaari oppilaiden kokemuksista virtuaalitodellisuudesta

Innokas-verkosto on mukana syksyn ITK-webinaarissa, tule mukaan kuuntelemaan, millainen oppimisympäristö virtuaalitodellisuus on oppijoiden näkökulmasta!

VR perusopetuksessa – Oppilaiden kokemuksia ja kuvitelmia virtuaalitodellisuudesta, väitöskirjatutkija Joakim Laine, kasvatustieteellinen tiedekunta, Innokas-verkosto, Helsingin yliopisto

Aika: 10.10.2023 klo 14.00–15.00

Esityksessä käsitellään kahden suomalaisen peruskoulun 5.- ja 6.-luokkalaisten kokemuksia virtuaalitodellisuusteknologian käytöstä osana ympäristöopin projektia. Kokemusten lisäksi kuullaan oppilaiden vastauksista laadittu ja nuorille suunnattu virtuaalitodellisuuden määritelmä sekä oppilaiden näkemyksiä siitä, kuinka virtuaalitodellisuuden käyttö vaikutti heidän oppimiseensa. Lopuksi tarkastellaan oppilaiden toiveita virtuaalitodellisuusoppimisympäristöjen suhteen peilaten niitä aiempaan tutkimukseen ja elävöitetään oppilaiden kuvittelemia maailmoja tekoälyn avulla. Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan täällä.

Innokas-verkosto on tuttuun tapaan mukana myös että 17.–19.4.2024 järjestettävässä ITK-konferenssissa Hämeenlinnan Aulangolla. ITK-konferenssin ohjelma tarkentuu myöhemmin.