Milloin?
04.06.2018 – 07.06.2018

Innokas-verkoston kesäleirit 4.-7.6. Helsingissä, tervetuloa mukaan!

Innokas-verkosto järjestää kesäkuussa 2018 kolme samanaikaista ja rinnakkaista päiväleiriä eri ikäisille lapsille.

1) E-2 lk. Eskareille sekä eka-toka-luokkalaisille suunnattu Keksi ja koodaa leikkien-leiri kutsuu lapset tutustumaan keksintöihin, ohjelmointiin ja robotiikkaan leikin keinoin. Ohjaajat ja lapset työskentelevät neljän päivän ajan yhdessä tehden ja kokeillen. Leirille mahtuu 15 innokasta leireilijää.

2) 3-6 lk. Tekniikka-, ohjelmointi- ja robotiikkaleiri koululaisille. Monipuolisia työpajoja, joissa lapset pääsevät tutustumaan erilaisiin keksintöihin ja itse rakentamaan ja mallintamaan erilaisia laitteita ja robotteja. Leirin aikana ohjelmoidaan mm. Legon Ev3-robotteja. Leirille mahtuu mukaan 20 0sallistujaa.

3)Pelileiri on suunnattu kaikenlaisista peleistä kiinnostuneille 5.-6.-luokkalaisille. Tarkoitus on tutustua, mihin kaikkeen pelejä ja pelillisyyttä voi käyttää hauskanpitoa, yhdessäoloa ja pelaamista tietenkään unohtamatta! Leirille mahtuu kymmenen osallistujaa. Leirillä pelataan, suunnitellaan pelejä, koodataan, tutustutaan pelillistämiseen, saadaan kavereita, tutustutaan peliammattilaisiin, ollaan hyvällä säällä ulkona ja pidetään hauskaa

Leirin järjestäjä ja ohjaajat

Leirit järjestää Innokas-verkosto. Leirien vetäjinä toimivat Laura Salo, Asta Ansolahti, Juho Kemell, Erkki Hautala ja Ilmari Hannula.

Leiripaikka

Helsingin yliopiston Kasvatustieteellinen tiedekunta (Siltavuorenpenger 5 A, Helsinki)

Leiriaikataulu

Leirin ohjelma päivittäin ma-pe klo 9-15. Lounas tarjoillaan Yliopiston Unicafe-opiskelijaruokalassa.

Hinta

Neljän päivän leirin hinta on 160€/lapsi. Hinta sisältää neljän päivän ohjatun ohjelman klo 9 – 15, lounaan Yliopiston Unicafe-opiskelijaruokalassa, sekä tapaturmavakuutuksen.

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu leireille täällä. Nopeimmat mahtuvat mukaan!

Innokkaita leirihetkiä!

Lisätietoja

Mahdollisiin kysymyksiin vastaa mielellään Ilmari Hannula (etunimi.sukunimi@helsinki.fi)