Milloin?
01.05.2018 – 07.11.2018

Suomen Robotiikkayhdistys haastaa jälleen yhteistyössä Innokas -verkoston ja yhteistyökumppaneiden kanssa suomalaiset koulut kisailemaan robotiikka-aiheisessa kilpailussa teemalla ”Tulevaisuuden robottiapulaiset”.

Kilpailutyön toteuttamistapa on vapaa. Kilpailuun voi osallistua esimerkiksi kirjoittamalla tai piirtämällä tulevaisuuden robotista tai rakentamalla robotin koululta löytyvistä tarvikkeista ja ohjelmoida sen. Palautettavan työn tulee kuitenkin olla video, jonka kesto saa olla enintään kolme minuuttia. Tärkeää on, että toteutus liittyy ihmistä avustaviin robotteihin. Töiden arvioinnissa kiinnitetään huomiota innovatiivisuuteen, visuaalisuuteen ja selkeyteen. Kilpailun pääpalkintona on luokkaretki!

Kilpailussa on kolme sarjaa: Eskari-2. luokka, 3.-6. luokka sekä 7.-9. luokka. Ilmoittautuminen tulee tehdä viimeistään 9.9.2018 mennessä ja kilpailutyön viimeinen palautuspäivä on 7.11.2018. Palautus suoritetaan sähköpostitse osoitteeseen kilpailu@roboyhd.fi. Kilpailun tarkemmat säännöt löytyvät täältä.

Luvassa mahtavia robotiikkaan liittyviä tuotepalkintoja ja vierailuja robotiikka-alan yrityksiin ja tutkimuslaitoksiin!

Lisätietoja löydät Suomen Robotiikkayhdistyksen kotisivuilta.