Milloin?
04.10.2019 – 04.10.2019

Innokas-verkosto osallistuu Mediakasvatuskeskus Metkan järjestämään Oivallus-seminaariin kirjasto Oodissa 4.10. vetämällä Sisua, tarmoa ja uskallusta oppimisinnovaatioista!”-alustuksen ja ”Oudot kojeet, metkat keksinnöt”-työpajan. Tule mukaan! Lisätiedot ja tarkemmat aikataulut päivitetään näille sivuille syyskuun alussa.

Sisua, tarmoa ja uskallusta oppimisinnovaatioista! – alustus

Millä tavalla teknologiavälitteiset keksimisprojektit tukevat lasten ja nuorten 2000-luvun taitojen oppimista? Alustuksen aikana kuulet esimerkkejä Innokas-verkostossa ja Growing Mind-hankkeessa toteutetuista keksimisprojekteista, niihin liittyvistä tutkimustuloksista ja siitä, miten opettajia koulutetaan tällä saralla.

Oudot kojeet, metkat keksinnöt-työpaja

Tule löytämään sisäinen keksijäsi! Työpajassa tutustutaan innovaatioprosessiin ja kokeillaan keksintöjen yhteistuottamista. Pajan inspiraationa toimii Tatun ja Patun oudot kojeet -kirja. Pajan aikana osallistujat ammentavat omia kokemuksiaan ja luovat yhteistyössä prototyypin omasta keksinnöstä. Pajan tarkoituksena on tuottaa osallistujille merkityksellisiä ja käyttökelpoisia tapoja työskennellä innovaatioiden parissa. Tervetuloa mukaan miettimään, mikä sinua inspiroi.