Valtakunnallinen Innokas2022 ohjelmointi- ja robotiikkaturnaus jär­jes­te­tään Dipolissa, Espoossa 11.-13.5.2022. Valtakunnalliseen turnaukseen osal­lis­tu­jat valitaan alueellisissa turnauksissa, jotka järjestetään maalis-huhtikuussa 2022. Innokas-verkoston alue­koordinaattori­paikkakunnilla. Ilmoittautuminen alueturnauksiin alkaa 1.2. klo 8.00 ja päättyy 28.2. klo 23.59. Tarkemmat tiedot alueellisista turnauksista ja niihin ilmoittautumisesta löydät kohdasta Alueturnaukset ja ilmoittautuminen.

Turnauksissa kisaillaan viidessä Innokas-lajissa: XSumossa, Pelastuksessa, Tanssi/teatterissa, Freestylessä ja GameDevissä. Osassa lajeista toteutustapa ja arviointikriteerit ovat hieman erilaiset alueellisessa turnauksessa kuin valtakunnallisessa turnauksessa. Katso tarkemmat lajikuvaukset, arviointikriteerit ja säännöt kohdasta Innokas-lajit.

Huom! Sekä alueellisten että valtakunnallisen turnauksen järjestelyissä huomioidaan COVID-19-epidemian tilanne. Tarvittaessa sekä alueelliset turnaukset että valtakunnallinen turnaus toteutetaan osittain tai kokonaan etätapahtumana.